Ismerj meg közelebbről!

KI VAGYOK ÉN?

  • Vizdák Károly, életmódváltás & karriercoach, motivációs tanácsadó, tréner, szakfordító.

HONNAN INDULTAM?

  • Életemet afféle csodagyerekként kezdtem több mint 35 évvel ezelőtt egy alföldi kisvárosban, Mezőtúron. Hamar kiderült, hogy sok minden érdekel és amibe belefogok, azt szeretem maximális erőbedobással, a végsőkig kitartva végigcsinálni. Az eredmények nem is maradtak el: jónéhány megnyert tanulmányi verseny után utam egy angol-magyar két tannyelvű gimnáziumba, majd a Budapesti Corvinus Egyetemre vezetett.

MILYEN KORÁBBI TAPASZTALATOKKAL RENDELKEZEM?

  • A folyamatos sikerek ellenére vagy talán éppen sokoldalúságom miatt én is sokáig kerestem önmagamat. Ami a szakmai karrieremet illeti, az elmúlt 10 év során rengeteg különböző területbe belekóstoltam: nemzetközi cégeknél dolgoztam ügyfélszolgálati,informatikai,projektmenedzsment, értékesítési és marketinges pozíciókban.

DE HOGYAN IS LETTEM COACH?

  • Egy sikeres életmódváltást követően, addigra több tucat önfejlesztő könyvet elolvasva az emberi sorsok iránti érzékenységem vezetett afelé, hogy régi vágyaimat beteljesítve a coaching hivatásommá váljon. Életmódváltás és karriercoaching területeken egyaránt dolgozom, illetve kiemelten mozgat, hogy mi motiválja embertársaimat, hogyan tudnak a számukra legtesthezállóbb területeken igazán kiemelkedőt alkotni.
  • Nagy célkitűzésem, hogy minél több embert hozzásegíthessek, hogy az általa valóban vágyott életet élhesse, külső és belső korlátok, megalkuvás nélkül.

AHÁNY NYELVEN BESZÉLSZ, ANNYI EMBER VAGY

  • Angol és német nyelveken felsőfokon beszélek, de erős a spanyol nyelvtudásom és tanultam oroszul is, így nem meglepő, hogy szakfordítóként is folyamatosan fogadok megkereséseket.

SZABADIDŐMBEN...

  • ... leginkább családommal és barátaimmal vagyok. Kedvenc elfoglaltságaim közé tartozik az edzés, futás, zenehallgatás és olvasás. Szeretek koncertekre járni (legyen szó akár az Imagine Dragons-ról, akár egy minőségi elektronikus party-ról) és utazni. Egyszerűen nem tudok unatkozni.

DOLGOZZUNK EGYÜTT!

  • Ha felkeltettem érdeklődésedet, keress meg még ma, és már kezdhetjük is a közös munkát! Amit nyújtok: magas fokú empátia, minőség, szakmai alaposság, diszkréció, precizitás, egyénre szabott megoldások. Gyere, és győződj meg róla Te is!