Referenciák

Nézd meg, mit mondanak ügyfeleim

Sz.-P. Piroska

Ügyvezető, TAOInvest Group Kft.

"Ami a legmegkapóbb volt számomra Karesszal való közös munkában, az a maximális figyelem. Az ülésünkön azt éreztem, hogy mondhatom, mert figyelnek rám, mert értenek engem és segítenek a saját gondolataimra koncentrálni. Kérdéseivel mederben tart, türelmével és kizökkenthetelenségével pedig különleges és nyugodt légkört teremt, amiben jó lenni és dolgozni."

Sz. Johanna

E-commerce & Marketing Freelancer

"Karesszal nagyon megnyugtató a közös munka: azt érzem, elfogad a nehézségeimmel együtt és egyben megérti, hogy fejlődni szeretnék. A nyugalom átjárta az üléseket és így sokkal könnyebb volt elhinnem, hogy képes vagyok változtatni és tervezni, kezembe venni a munkával kapcsolatos elakadásaim felett a gyeplőt."

Gy. Szilvia

Marketing Manager

"Mire vágyik leginkább az ember a coaching során? Én arra, hogy teljesen elfogadjanak, megértsenek, hagyjanak a saját tempómban haladni és bízzak a coachomban. Karesz elfogadása, türelme, kedvessége, emberszeretete "kipárnázza" az üléseket, hátradőlhetsz és önmagad lehetsz. Ugyanakkor kreatív kérdései mentén a saját tempódban biztosan haladni fogsz a célod felé!"

D. Krisztina

Regionális Controlling Igazgató, Euronet Worldwide

"Kareszról mindig az első, ami eszembe jut, hogy céltudatosságával, elszántságával és kitartásával megváltoztatta a saját életét. Ezt a tapasztalatot felhasználva a maga stabil, nyugodt és állhatatos módján, célzott kérdéseivel, apró részletekre való odafigyelésével segít megtalálni az utadat."

M. Alexandra

Egyetemi hallgató, HR, Budapesti Metropolitan Egyetem

"A coaching folyamat során rájöttem, mi minden tart vissza a vágyott életemtől, és Károly segített megtalálni a válaszaimat. Nem mondta meg a megoldást, csak hallgatott és figyelt. Ha a kérdésem ez volt: 'mi következik most', ő csak annyit felelt: 'Te fogsz rájönni és kimondani'! Örülök, hogy együtt dolgozhattam Károllyal. És hogy mit tanultam? Mindenki ismeri a válaszokat, de néha professzionális hallgatókra van szükségünk, hogy szavakba önthessük őket."

Dr. V. Judit

Stratégiai Hitelportfólió Menedzsment Vezető, Raiffeisen Bank Zrt.

"Karcsi fordította angolra a közgazdasági doktori disszertációmat. Precíz és pontos munkát végez, szerettem vele együtt dolgozni. Ebben különösen nagy segítség volt, hogy rendkívül lelkiismeretes, mindig tartotta a megbeszélt határidőket és erejét nem kímélve végezte el az éppen aktuális feladatokat. Mindezen tapasztalatok alapján szívesen bíznám meg ismét újabb szakfordítói feladatokkal."

M. Dr. B. Szilvia

Egyetemi tanársegéd, Neumann János Egyetem, Gazdálkodási Kar

"Vizdák Károly fordításai mindig maximális segítséget jelentettek számomra. Munkája gyors, precíz, pontos. A határidőt mindig szem előtt tartja, soha nem késett. Fordításai szakmailag helytállók, teljesen elégedett voltam velük."