Viszlát 2022 - hello 2023!

2022.12.23

Lassan ismét a végéhez közeledik egy év. Így karácsony előtt én is összegzek, visszatekintek az esztendő szakmailag legfontosabb, legörömtelibb pillanataira. Hogy melyek is voltak ezek? Gyertek, nézzük meg őket együtt, időrendi sorrendben:


  • Az év elején két cikkem jelent meg a coachszakma hazai legfontosabb folyóiratában, a Magyar Coachszemlében. Januárban 2022: A célkitűzéstől a megvalósításig: Viszlát SMART célok?, áprilisban pedig Coaching nehéz időkben - így támogasd ügyfeledet hatékonyan és eredményesen! címmel olvashattátok írásaimat. Köszönöm a szerkesztőségnek a publikálási lehetőséget!
  • Több mint 3 év kellett hozzá, de áprilisban első könyvfordításom, Tina Seelig Bárcsak 20 évesen tudtam volna mindezt! című művének magyar változata a Libri Életmód, egészség online eladási sikerlistájának 1. helyére került.
  • Szeptemberben a Sikeres csapatok című általam fordított kötet a Pallas Athéné Könyvkiadó 5. születésnapi közönségszavazásán a Menedzsment kategóriában a kiadónál eddig megjelent 70 könyv közül a legnépszerűbb lett. A könyv egyébként az év nagy részében a kiadó eladási sikerlistáján a 10 kedvenc kötet között tartotta magát. Hálásan köszönöm Nektek, hogy olvastátok és tovább ajánlottátok a műveket!
  • Szeptemberben újabb sikeres coachvizsgát tettem, itthon az elsők között szereztem meg a Coach Akadémia ICF által akkreditált group & team coach képzésének oklevelét. Köszönet oktatóimnak a tanfolyam egésze során tanúsított támogatásért!
  • Két hazai konferenciára is sikerült eljutnom: szeptemberben az Oktatáskutatás 2022, novemberben a Corvinus Egyetem Hidak és utak című II. Innovációs konferenciáján adtam elő coachinghoz kapcsolódó témákban.
  • A hozzám fordulóknak töretlen lelkesedéssel nyújtottam támogatást business és life coaching ülések keretein belül. Köszönöm bizalmatokat!
  • Az év során közel 30 Facebook posztomat olvashattátok coachinghoz/fordításaimhoz kapcsolódó témákban. Elnézést kérek mindenkitől, ha nem voltam folyamatosan látható, de a háttérben számos fontos projekten dolgoztam, amelyek nagy energiabefektetést és odafigyelést igényeltek.
  • 2022-ben is számos szakmai rendezvényen, továbbképzésen vettem részt, amelyek közül kiemelném a Nemzetközi Coachszövetség, az ICF programjait.


A listát a teljesség igénye nélkül állítottam össze, hiszen voltak olyan események is az életemben, amelyek talán még ezeknél is nagyobb jelentőséggel bírtak. De ezekről majd egy-egy későbbi posztban számolok be. Hálásan köszönöm, hogy idén is megtiszteltetek bizalmatokkal, figyelmetekkel - immáron az 5. évünket zárhattuk így együtt. Remélem, 2023-ban is lelkes követőim maradtok. Kívánok Nektek nagyon boldog, békés karácsonyi ünnepeket, az új esztendőre pedig mindenkinek sok sikert jó egészségben, szeretteitek körében!


Baráti üdvözlettel,

Vizdák Károly

business & life coach

motivációs tanácsadó

www.karolyvizdakcoach.hu

#karolyvizdakcoach #2022 #évzárás #idéntörtént #hála #köszönet