Vissza az iskolapadba!

2020.01.19

Mindig nagy örömömre szolgál, ha életutam egyik korábbi meghatározó állomásán szeretettel emlékeznek Rám és évekkel később is tárt karokkal fogadnak. Ezért örültem meg nagyon, amikor január elején kedves volt iskolám, a Coach Akadémia levelét kézhez kaptam. Az email egy meghívót tartalmazott a nappali képzés múlt csütörtöki videós oktatási napjára. Mivel szerencsére meg tudtam oldani a részvételt, egy percig sem gondolkodtam, azonnal igent mondtam.


Hosszú napokig tartó várakozás után végül elérkezett a nagy esemény. Felemelő volt újra látni volt tanáraimat és találkozni a jövő coachjelöltjeivel. Rendkívüli módon magával ragadtak a nosztalgikus érzések, néhány óráig olyan volt, mintha én is újra iskolába járnék. De ezúttal már a másik oldalon ültem, és visszajelzésemmel, jó tanácsaimmal én is igyekeztem segíteni a hallgatók fejlődését.


Hálásan köszönöm a meghívást az iskola vezetőinek, illetve az iskola nappali tagozatos hallgatóinak a feledhetetlen perceket. Büszke vagyok rá, hogy egy ilyen elismert intézményben kaphattam meg hivatásom alapjait, hiszen ebben az elfogadó, pozitív légkörben bárkinek ajándék a tanulás! Én pedig a jövőben is bármelyik volt iskolámba örömmel látogatok vissza, ha hívtok, hiszen mindannyian nagy mértékben hozzájárultatok ahhoz, hogy az lehessek, aki ma vagyok.

(A fotó illusztráció.)


Baráti üdvözlettel:

Vizdák Károly

életmódváltás, business & life coach

motivációs tanácsadó

www.karolyvizdakcoach.hu


#karolyvizdakcoach #életmódváltáscoach #businesscoach #coachakadémia #nappaliképzés #coaching #oktatás #részvétel #hála #csütörtök #köszönet #ajándék