Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna!

2018.05.13

Van olyan célkitűzésetek, amelyet már nagyon régóta szerettetek volna megvalósítani, de valamiért eddig soha nem jött össze? Gondolkodtatok már rajta, hogy mi lehet ennek az oka? Idő hiánya, erőforrások hiánya, a megfelelő támogatás hiánya? Mai történetem főszereplője egy olyan hölgy, akihez későn kopogtatott be a szakmai elismerés, de ő egész életében töretlenül hitt és soha nem adta fel az álmait. Ismerjétek meg Anna Mary Robertson, ismertebb nevén Moses Nagymama történetét!


Anna Robertson fiatal kora óta érdeklődött a művészetek iránt. De sokáig nem tudta érdeklődését hivatásává váltani - hiszen ott volt a családja, felnevelendő gyermekei.

Alkalmanként hobbiszerűen festegetett, de hosszú ideig nem jutott ideje, hogy tehetségét kibontakoztathassa.

67 éves volt, amikor elveszítette férjét, az esemény hatására mély depresszióba esett. Hogy feldolgozza a feldolgozhatatlant, új foglalatosságok után nézett.

70-es éveiben szabadidejének nagy részét festéssel töltötte. Önmaga oktatójává vált, főként a vidéki életről alkotott.

A nagy áttörés 78 éves korában érkezett meg, amikor egy gyűjtő egy helyi üzletben rábukkant festményeire, és egytől egyig megvásárolta őket. Képeit a New York-i Modern Művészetek Múzeumában állították ki. Alkotásai széles körű közönséghez jutottak el, munkásságát számos díjjal jutalmazták.

92 évesen megírta emlékiratait 'Életem története' címmel. Moses Nagymama 101 évesen távozott el az élők sorából.


Téged mi tart vissza attól, hogy megvalósítsd álmaidat? Moses Nagymama bebizonyította, hogy semmi sem lehetetlen. Talán Te leszel a következő, aki hozzá hasonlóan csodálatos sikereket ér majd el? Ha szeretnél Velem célokat kitűzni és azokat megvalósítani, hívj vagy írj, és én segítek Neked!


Vizdák Károly

business és life coach

www.karolyvizdakcoach.hu

#karolyvizdakcoach #nevertoolate #liveyourdream #mosesgrandma #talent #luck #successstory