Motiváció + Térkép = Lélegzetelállítóan pontos pillanatfelvétel önmagadról

2018.09.02

MOTIVÁCIÓ. Egy szó, amelyet annyiféle összefüggésben emlegettek már. Motivált vagyok! Én annyira demotivált vagyok! Engem a munkahelyemen főként a tartalmas emberi kapcsolatok motiválnak. A pénz mint motivációs tényező. Motivációs előadó. Motivációs könyv. De hallottál-e már a MOTIVÁCIÓS TÉRKÉPről? Ha még nem, akkor éppen itt az ideje, hogy ezen változtassunk! Mai blogcikkemben e világviszonylatban is különlegesnek számító eszközzel ismerkedhetsz meg, és remélem, meghozom a kedvedet ahhoz, hogy saját magadon is kipróbálhasd!


Motiváció: energia, hajtóerő, meghajtás. Belső erő, amely meghatározza érzésedet és tetteidet. Pillanatfelvétel. Ha alaposan megvizsgálod, rájöhetsz, éppen most milyen tényezők magyarázzák viselkedésedet. Miért van az, hogy valami annyira könnyen megy, mások számára pofonegyszerűnek tűnő feladatokat pedig annyira nehezedre esik befejezni? Lehetséges, hogy engem és Téged teljesen különböző motivációs tényezők mozgatnak - Te elsősorban a pénzért dolgozol, én viszont a saját szakmai függetlenségem megteremtéséért? Lehet, hogy nagyon fontos számodra a kreativitás, jelenlegi munkakörödben mégsem tudod azt kiteljesíteni? Elképzelhető, hogy ugyanazon csapaton belül Te éppen számodra optimális mértékben vagy motivált, míg a kollégádnak komoly segítségre van szüksége, hogy ugyanerre a szintre megérkezhessen?


Jó hírem van: most már itthon is megkaphatod a hiteles és pontos válaszokat az ilyen és ehhez hasonló kérdésekre. Egyre nagyobb teret hódít ugyanis a Motivációs Térkép, ez az Egyesült Királyságból származó, James Sale fejéből kipattant eszköz, amelynek segítségével most már számszerűsíthető is a motivációd mértéke. Egyszerű, pontos és hasznos iránytű karriered fellendítéséhez.


Ha valaha komolyan elgondolkodtál rajta, hogy mi a motiváció, miért van rá szükséged, és mi történik, ha elveszíted, akkor ez a térkép a Te eszközöd lesz! Nem csak azt szeretnéd megtudni, Téged mi motivál, hanem kíváncsi vagy rá, hogy mi mozgatja csapattársaidat, miért tudsz valakivel tökéletes harmóniában együttdolgozni, másokkal viszont miért jössz ki nehezebben? Érdekel, hogyan működik a szervezeted egésze?


Ha megkeresel és kitöltöd a Motivációs Térkép Tesztet, a számokkal alátámasztott eredmények olyan megkérdőjelezhetetlenül pontos képet adnak majd jelenlegi motivációdról, hogy Te is meg fogsz döbbeni! Én pedig - a tudást elsőkézben Von Bartheldné Ábri Judittól, a térkép magyarországi megálmodójától megszerezve - készen állok, hogy a számokat együtt kielemezzük, továbbgondoljuk, és az ezt követő coaching folyamat keretében eljuttassalak Téged az optimális motivációs szintre és együtt megfejthessük, mi is tenne Téged a munkád során igazán elégedetté?


Szeretnéd, ha szakmailag végre a Téged megillető helyedre kerülhetnél? Saját motivációd és csapatod motivációjának tökéletes feltérképezése most már számodra is elérhető! Hívj: 06302781905 vagy írj: info@karolyvizdakcoach.hu, és bontakoztassuk ki együtt a Benned rejlő potenciált!


Vizdák Károly

business, life & health coach

motivációs tanácsadó

www.karolyvizdakcoach.hu

#karolyvizdakcoach #businesscoach #motivationalmap #motivaciosterkep #tooltoyourself #individual #team #organization #success