Egyszer majd úgyis hazatalálsz!

2019.10.25

Soha nem írtam még erről itt az oldalon, de ahogyan telik az idő, egyre büszkébb vagyok arra, hogy honnan indultam.


Akik ismertek, tudjátok, hogy egy alföldi kisvárosból, Mezőtúrról származom. Életem első szűk 15 évét itt éltem le, de a mai napig nagyon szeretek visszalátogatni. Ha nem lettek volna azok az első esztendők, én ma biztosan nem lennék az, aki vagyok. Sokszor kapom magamat azon, hogy ma Budapesten olyan fiatalokkal hoz össze a sors, akik hozzám hasonló utat jártak be, és hosszadalmas kemény munka után már ők is büszkék lehetnek arra, amit elértek.

Az elmúlt néhány hónapban kétszer volt szerencsém népszerű énekesnőnk, Rúzsa Magdi koncertjén részt venni (ő is egy kisvárosból indult), és ott ismertem meg azt a dalt, ami nagyon megérintett. A szövege így szól: "Egyszer majd úgyis hazatalálsz / Visszahív utca, tér s a ház."

Én bármikor hazamegyek, újra magamra találok. És azt hiszem, szükség is van arra mindennapi rohanó világunkban, hogy néha picit lelassítsunk és azokkal lehessünk, akik körében igazán önmagunk lehetünk. Akik tükröt tartanak Felénk és kihozzák belőlünk legjobb énünket. Hogy egy másik dalból idézzek: "Minden nap sírhatsz egy újabb folyót /Sírj hozzá hidat, és hagyd, ami volt /A túloldal ezerszer színesebb / Ott is van út, csak szélesebb." Talán amikor ott mélyen, belül egy nagy változás már régóta érlelődik bennünk, akkor pont életünk ezen hosszú idő óta meghatározó szereplői löknek bennünket előre, hogy végül megvalósíthassuk álmainkat.

Légy hát büszke gyökereidre, hisz előbb vagy utóbb, de egyszer majd úgyis hazatalálsz! Ugye Te is egyetértesz?


Baráti üdvözlettel:

Vizdák Károly

életmódváltás, business & life coach

motivációs tanácsadó

www.karolyvizdakcoach.hu

#karolyvizdakcoach #lifestylechangecoach #lifecoach #visszaagyökerekhez #éldazéleteted #utazás #emlékek #hazatalálsz